Het is winter! De laatste maanden van het jaar komen eraan, en dat betekent natuurlijk maar één ding; de wintergarderobe aanvullen! Klinkt dat niet bekend? Ben ik hier alleen in? Nou ja, of je nu net je ogen hebt gerold of heel hard ja hebt geknikt tegenover je scherm (want ja schudden is ook zoiets), aanvullen van de wintergarderobe is een prachtige bezigheid voor de laatste maanden van het jaar. Maar zelfs al hou je je niet zo bezig met je seizoenskleding, dan nog steeds is een nieuw paar schoenen nooit een slecht idee. Goed voor je voeten zorgen, jongens! En waar vind je nou een beter nieuw paar schoenen dan bij Veja dames of Veja sneakers heren? Heb je nog nooit van het merk gehoord? Nou, laten we er dan helemaal snel samen naar gaan kijken. Lees gauw mee!

De perfecte formule: 

Veja is een schoenenmerk met oog op de klant. Nou ja, niet eens de klant; op de drager van de schoenen. Op de voeten dus eigenlijk; klinkt misschien een beetje gek, maar voetcomfort is ontzettend belangrijk bij schoenen. Veja is een schoenenmerk dat is opgericht met twee idealen in het achterhoofd; comfort én een goede een goede betaalbare prijs. Natuurlijk zit hier ook nog goed design bij; het bedrijf vindt het ontzettend belangrijk om schoenen te maken die voor veel mensen zowel heel erg mooi zijn, maar dus ook lekker zitten. Ga eens na hoeveel paar schoenen je hebt gekocht omdat ze mooi waren, maar dat ze eigenlijk bagger zaten. Zoiets wil Veja dus voorkomen. Zoveel mogelijk althans!

Comfort + schoonheid (+ betaalbaarheid) 

Dus, een schoenenmerk dat zowel comfort als een goede prijs belangrijk vindt. Maar zijn die schoenen dan ook wel een beetje mooi? Natuurlijk zegt elke schoenenmerk en zijn moeder dat over zichzelf, maar ik kan je garanderen dat de schoenen van Veja het soort schoenen zijn die eigenlijk nooit uit de mode gaan. De simpele, interessante ontwerpen maken dat de schoenen er mooi uitzien voor zowel dames als heren. Ook hebben ze écht een eigen stijl. Je kan Veja schoenen zien en denken ‘hé, verrek, dát is een Veja schoen!’ 

 

Dus, mocht je nou die winkelprikkel voelen dit najaar (of niet), denk toch eens na over een goed nieuw paar schoenen. Verwen jezelf én doe je voeten niet tekort. Waar wacht je nog op?